Welkom op mijn website

Welkom op mijn website, een berichtje in mijn gastenboek word erg gewaardeerd !

65 reacties op “Welkom op mijn website&rdquo

  1. Peter, alweer bedankt voor het maken van de geweldig actie foto’s.
   Hardstikke leuk om het terug te zien.

  2. Beste Peter,
   Ik wil je toch even proficiat wensen met uw web-site!
   Je bent vooral een zeer gepassioneerde fotograaf, knap! Geweldig om de K9 honden in actie te zien.
   Thanks, dat we mee mogen genieten van al jouw foto’s

 1. Dank je wel en mede door twee fantastische collega’s is deze tot stand gekomen. Daarvoor mijn hartelijke dank.

 2. Peter. ziet er goed uit. Ik zou zelf het verschil tussen de link naar de foto’s en de link die nog geen foto’s heeft wat groter maken. Nou kan je bijna geen verschil zien. Bij je oude website was dit verschil groter en duidelijk waar nog geen foto’s stonden en waar wel.
  Verder hoor ik van Verrijdt dat je aan het kijken bent voor een andere camera. Je mag mijn d500 wel uitproberen als je wil. Ik hoor het wel.

 3. Prachtige website! Foto’s van de Toon Schoolbokaal 2017 geven heel duidelijk de sfeer en emoties van die dag weer. Bedankt namens de organiserende vereniging De Trouwe Helper te Eerde.

 4. Hoi Peter, ik was even aan het rond neuzen en kwam jou site tegen. Nu ik moet zeggen dat wat ik wel wist nu nogmaals bevestigd word, wat een mooie foto’s. En dat jullie vereniging er mag zijn met zo’n mooi kantine, en mooi veld. Ik wens je nogmaals en ook de gehele club fijne feestdagen en een sportief maar vooral een gezond 2018 toe.

  1. Dank je wel Henk dat U ff de moeite hebt genomen om even op mijn site te kijken. En…alles is eigendom en met alle handen opgebouwd. Uiteraard ook naar jullie toe fijne feestdagen en een sportief 2018

 5. Hey Peter, Dank je wel voor de gezelligheid op de trail afgelopen zaterdag! Erg leuk je te ontmoeten. mooie foto’s heb je gemaakt, en leuk dat die op verschillende plekken op de trail zijn genomen. Mooie foto’s ook van de politiehonden, heb even gesnuffeld op je site. Wie weet komen we elkaar weer tegen op een evenement! Groetjes Shamilla

  1. Dank je wel Shamilla, en idd leuk je te hebben mogen ontmoeten. tzt lopen we ons wel tegen het lijf. Nogmaals bedankt.

 6. Prachtige overzichtelijke site, met natuurlijk echt schitterende foto’s.
  Foto’s die zoveel mensen zeer veel plezier brengen want het is toch geweldig om mooie (actie) foto’s te hebben van je hond.
  Peter bedankt voor alle moeite en tijd die je erin steekt om ons alle steeds weer een stukje geluk te bezorgen. Hopelijk mogen we nog lang genieten van jouw en je foto’s.
  Groetjes,
  Pascalle

  1. Dank je wel meid, maar zonder jullie waren wij ook niks. Voor jullie en voor ons zijn het altijd uitdagingen, de ene keer lukt het en de andere keer niet.

 7. Hallo Peter,

  alweer een heleboel mooie foto’s van de honden en deelnemers.
  Ik ben niet geslaagd maar wel blij gemaakt met je foto’s.
  Dank hiervoor

  1. Dank je wel Karin, heb wel genoten van jullie als team. Gewoon de volgende keer naar mij kijken.

 8. Afgelopen zondag op Paard en Koets meegedaan aan de strijd der rassen met ons appaloosa team! Wat heb je een prachtige foto’s gemaakt Peter.
  Jammer dat we elkaar niet in het echt hebben ontmoet, maar wie weet in de toekomst…..
  Bedankt voor de schitterende plaatjes en ik ga ze zeer zeker uitvergroten!

  1. Er liepen div. (hobby) fotografen en dan is wie is wie. Toch bedankt en graag tot zien en…suc6 er mee.

 9. Afgelopen zaterdag meegedaan met de zoekhonden keuring in Reek. Supermooie foto’s van deze dag. Bedankt!

 10. Peter bedankt voor de leuke foto’s van mijn eerste oefendag!
  Ben er erg blij mee!
  Tot ziens in 2019!

  1. Dank je wel Carolyn, je bleef goed plakken jammer dat de iso te hoog stond. Volgende keer beter, suc6 en graag tot n volgende keer.

 11. Hallo Peter, Bedankt voor de vele mooie fotoos door jou gemaakt tijdens de vele evenementen. Bij het zien van al die mooie aktie fotoos gaat mijn gedachte terug in de tijd toen ikzelf nog in de hondensport aktief was, zeker in die periode dat ik lid was bij “O.V.T ” waarvan ik vele mooie herrinneringen heb welke een speciale plaats hebben in mijn hart.. nogmaals bedankt voor de fotoos en geef de leden van ovt mijn groetjes. Einde dit jaar ben ik in nederland en zal even bij de club op bezoek komen. Ik wens jou en alle leden veel succes in deze prachtige sport en vele certificaten toe . Groetjes rosje.

  1. Wiel ( Wil) dank je wel, laat ff weten als je komt,zorg ik voor Vlaai. Tevens zal ik je bericht door geven op de vereniging.

 12. Afgelopen zaterdag voor het eerst meegedaan aan de dameswedstrijd in Esch en daar heb ik kennisgemaakt met Peter. Een dag later staan alle foto’s van de wedstrijd al online en dat is helemaal een feestje! Wat een mooie foto’s van de acties die de honden maken (ondanks mijn reactie was hij zelf nog niet zo heel tevreden). Ook van mijn hond ook erg leuke foto’s!
  Ik hoop je zeker vaker tegen te gaan komen! Succes met nieuwe toestel, komen vast weer ontzettend veel mooie plaatjes van!

 13. Hallo Peter

  Hartelijk dank voor je prachtige foto’s van de competitie in Limburg 2019. Het was warm, veel te warm, … veel te warm voor het dikke ‘bijt-pak’ dat mijn zoon droeg. Maar hij straalt op de foto’s. Je hebt hem vastgelegd op de gevoelige plaat op een manier die ons maar zelden lukt.
  Dankjewel hiervoor.
  Groeten Tania

 14. Hele mooie foto,s gemaakt van onze robbie op de keuring van 4 oktober in heeswijk dinther complimenten hoe je dat allemaal hebt vast gelegd

  1. Hallo en ja ik had het liever nog ietsjes beter willen zien maar helaas. Hoop in Gilze dat het iets beter is cq gaat. Kei bedankt voor U warme reactie.

 15. Beste Peter,

  Ontzettend bedankt voor het toesturen van de prachtige foto’s die u heeft gemaakt van mijn vader met zijn hond tijdens de najaarskeuring in Zeeland. Ons hele gezin is er heel erg blij mee dat deze dag zo mooi door u is vastgelegd. Op één van de laatste foto’s (de schijn) herkende mijn moeder onze hond niet door de blik in zijn ogen. Erg knap en leuk dat dit moment is vastgelegd omdat je het normaal niet ziet omdat de oefeningen zo snel gaan allemaal.
  Ik hoop dat u nog veel meer mooie foto’s van de sport blijft maken en we zullen elkaar ongetwijfeld nog een tegenkomen op een keuring in de toekomst!

  Vriendelijke groeten,
  Michelle

  1. Kei bedankt voor het schrijven in mijn gastenboek Michelle. De rest heb je te danken aan n gave collega “Michiel “

 16. Geweldige foto’s van de keuring op 1 juli! Ondanks de regen een fantastische weergave van de sport!

 17. Peter bedankt dat je tijdens de examendag voor keurmeester en helper in Haghorst de mooie momenten kon vinden. Een dag met hoosbuien en dan toch dit resultaat. Bedankt dat je onze dochter hebt “vastgelegd”
  Met groet Petra

 18. Hoi Peter, super bedankt voor alle mooie foto’s die ik nu van mijn speurhondenkeuring heb!
  Dikke complimenten dat je zoveel energie en tijd stopt in het vastleggen van deze mooie momenten.
  Hoop je nog lang tegen te mogen komen in de hondensport!
  In weer en wind sta jij daar een gehele dag te fotograferen chapeau Peter !!
  Groetjes Carolyn

  1. Carolyn, je bent waar je hart ligt he. Bedankt voor de moeite welk je hebt genomen om ff iets in mijn gastenboek te schrijven.

 19. Hoi Peter
  Man wat een gewonnen camera op een kerstviering wel niet allemaal in beweging kan zetten
  Ziet er geweldig uit hier en ook je Facebook
  Geweldig en te zien dat je er veel passie en plezier aan hebt
  Groetjes jan litjens

  1. Hoi Jan en fijn en bedankt dat je een reactie achter laat.
   Ja idd wat n gewonnen camera niet te weeg kan brengen.
   En jij nog altijd in de motorsport?

 20. Wat een gave website en super foto’s Peter!

  afgelopen zondag hebben we samen foto’s gemaakt bij ’t Haartje en man wat was het nat! veel van je geleerd met name de slecht weer voorbereiding, de volgende keer neem ik ook zo’n ANWB storm paraplu mee.

  ondanks de regen zien je foto’s er ook van die dag er heel goed uit. hoop je nog eens weer te treffen.

  groeten,
  Klaas

  1. Klaas,
   vond het gaaf je te ontmoeten bij Phv. ’t Haartje. Ondanks het weer, wat jij al aangaf, mogen jou foto’s er ook zijn. Zoals ik bij de intro van mijn site al aangaf, ben ik ook maar ’n ” hobbyfotograaf ” welk naar eer en geweten leuke foto’s probeert te maken. De ene dag lukt het en de andere gaat het de mist in. Goed, vond het gaaf langs jou te kunnen en mogen staan, en het weer zien is eens gelijks. Gr Peter.

 21. Ben op 1 oktober naar de keuring geweest in Heeswijk. Bedankt voor de mooie foto’s ter herinnering no6

  1. Fijn en dank U wel. Vlgns mij heeft U met 429 pnt het hoogst gedraaid daar. Dus gefeliciteerd en suc6 met het verloop van onze sport.

 22. Peter,

  leuk dat je er gister maar weer stond om foto’s te maken van de keuring!
  ze zijn er weer top uit! heb enkele mooie plaatjes van mijn hond gezien die ik kan gebruiken in mijn film van de keuring! ga zo door!

 23. Hallo Peter,

  Heel hartelijk bedankt voor de mooie foto’s die je hebt gemaakt op de oefendag voor speurhonden in de Mortel 23-09-2023.
  Op deze mooie plaatjes zie je details waar we aan kunnen werken, ga zo door prachtig om zo terug te kijken op een geslaagde dag.
  Super.

  1. Ja Marijn, moet je bedenken dat ik nog niet tevreden was en kon niet overal gelijk zijn. Kei gaaf dat je ff reageert op mijn site. Top bedankt.

  2. Hoi Peter Hartelijk bedankt voor de mooie foto’s ik ben er heel blij mee TOP . Ga zoo door en houdt er plezier er in Peter .
   En nog leuk je gesproken te hebben.
   Groetjes Henny Robben.

 24. Hallo Peter er staan weer prachtige actie foto’s op je site, daar kan menig een van genieten, bedankt.

  1. Dank je wel Bennie dan je mijn site bezocht hebt, heel langzaam gaat het wel wat worden….

 25. Goeden dag Peter het is alweer een tijdje geleden dat we elkaar gesproken hebben nu ik zo op jou foto site zit te schrollen, dan ook maar even een berichtje achter laten , zeer mooie foto’s Peter Shapeau!! 👏👏

  1. Dank je wel Richard, in Wezep had ik het nog over jou en over het clubje daar in Zwartsluis. Kei fijn dat je hebt gekeken en ’n berichtje hebt achter gelaten. Nog gefeliciteerd met je HH, 12 jr chapeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.